Nyheder

 

Har vist ikke været for god til at opdatere hjemmesiden i 2011.... Så der er sket en del. Damgårds Sebastian er igen blevet min, har byttet ham med Freja af Dybdal, som min søster er meget glad for. Damgårds Thalullah har været til 2 års skue i Randers. Vi har købt en miniature knabstrupper der skal være vores showhest og avlshingst for andre hopper. Og så har vi fået føl d 3 februar 2012, lille Damgårds Thea.

Damgårds Smilla blev i dag (30 nov 2010) chippet, så nu er hun klar til at komme hjem til Rikke på stutteri striks.

Låddenhøjs Armarni og Damgårds Sebastian er solgt til min søster Lone Joel Laursen. Lone har trænet en del med Armarni det sidste år, så det er dejligt det er hende der har købt den lille bandit Armarni. Sebastian skal hun bruge som hendes kommende dressur hest.

Damgårds Maggie og Damgårds Mascot er solgt til Ida, de bliver hentet lørdag d. 12 juni 2010. Vi ønsker dem alt held og lykke i fremtiden og glæder os til at følge deres videre færden.

Damgårds Maggie nedkom d. 25 april 2010 med et flot hingsteføl. Han kommer til at hedde Damgårds Mascot

Låddenhøjs Armarni blev kastreret nov 2009. Vi glæder os til at se hvordan han bliver som ridedyr.

Damgård´s Maggie blev i dag fredag d. 12 juni 2009 scannet drægtig. Hun er ifolet ved Låddenhøjs Armarni.

Damgårds Signe fik d. 10 juni 2009 et dejligt langbenet hingsteføl. Han er flot helplettet, med næsten sorte ben. Du kan se mere om ham på hans egen side Damgårds Sebastian

Låddenhøjs Armarni er nu sendt afsted i tilridning, som foregår ved Sanne Gorden i St. Restrup. Vi glæder os meget til at se hvad dette bringer. Vi søger stadig en rytter til ham....

Damgård´s Maggie fik d. 14 maj 2009 et lille fint hoppeføl. Hun kommer til at hedde Damgård´s MaggieMay og er efter vores egen hingst Låddenhøjs Armarni.

Stutteri Damgård V.Børstingvej 6 7800 Skive Tlf: 23657654 el 97547654
Lav din egen hjemmeside med mono.net