Gæstebog

Velkommen til Stutteri Joel's gæstebog.
Skriv gerne en kommentar til os.
 
Sandra Petersen // 01.06.16
sandra-p@live.dk //

Hejsa :-)
Jeg har for 14 dage siden købt en yndig welsh-hoppe ved navn Damgårds Maggie May, som er efter Damgårds Maggie og Låddenhøj´s Armarni.
Jeg kunne på sigt godt tænke mig at få et føl på hende - men kan se at hendes mor afstamning ikke er kendt, så ved ikke om det kan gi problemer i fht welsh foreningen
Tænker at hendes mor er avlet hos jer - men kan det passe at hendes afstamning ikke er kendt??
Mh. sandra
Nina // 20.07.11
nhertz@live.dk // www.ikb.dk

Hejsa

Det er rigtig søde heste i har der :)

Med venlig hilsen
Nina
Gitte Andersen // 18.03.11
gitte@staldcomet.dk //

Hejsa

Jeg kan ikke skrive til jeres mail adr. så nu denne. Her i wrap? hvilken, kilo, tørstofindhold, pris.
M.V.H. Gitte
Indbydelser // 08.01.11
info@indbydelser.org // http://www.indbydelser.org

Hejsa!
Tak for kigget på hjemmesiden.
Vi tillader os at smide et link til vores hjemmeside,
i håb om at i gider at lave et link til denne hjemmeside
i vore gæstebog, og måske hjælpe med at vurdere
en ny sang til indbydelser.
KH Indbydelser
Simone // 13.03.10
graversen_s@hotmail.com //

hej :D
- jeg søger en halvpart. min veninde sagde at i havde to heste som kunne lejes og flyttes ved navn Armarni og Shadow. jeg vil rigtig gerne op at prøve dem sammen med min veninde. i kan bare skrive en dag der passer jer/dig :D
hilsen simone.
Anja christensen // 09.02.10
anjachristensen1991@hotmail.com //

Hej.
Jeg er en glad og smilende pige på 18 år som skriver til jer da jeg faldt over jeres hjemme side. Jeg skriver til jer da jeg lige er flyttet til skive og søger job inde for landbrug/heste. jeg har tideliger været ude på et heste sted som ligger oppe i Brønderslev kærgaardens islænder og er lige flyttet fra et sted i Ringkøbing som osse var et stutteri. Jeg har stor set redet hele mit liv primat på islænder men osse på mange andre. tideliger i mit liv havde jeg det ikke godt og var igennem mange ting hvor efter jeg så fandt hestende som faktisk er den bedste medicin for mig hvis man kan sige det sådan og har siden redet da. jeg nyder at gå ude i en stald og kan utroligt godt li at arbejde med heste osse alt det andet arbejde der ligger bag heste miljø.

Jeg er åben for stor set alt arbejde
Håber at høre fra jer mange hilsner
Anja christensen
kan kontaktes på 51251034
tove // 27.11.09
toveoester@mail.tele.dk //

sikke en lækker hingst..
jeg har en hoppe efter faren til jeres hingst. hun er welsh partbred. de minder meget om hinanden i type..
mvh Tove
Maria Andersen // 17.10.09
mariaoglucky@jubii.dk //

Hej Stutteri Damgård.

Vedrørende jeres unge hingst Armarni, har jeg forsøgt at kontakte jer via mobil, men indtil videre uden held.

Jeg hedder Maria Andersen og bor lige udenfor Skive.
Jeg sad og kiggede jeres hjemmeside igennem, fordi jeg netop søger et sted at arbejde med udannelse og ridning af ponyer, da dette er min store interesse.

Jeg er 18 gammel, fyldte det i juni i år, og har redet siden jeg var helt lille. Fik min første pony da jeg fyldte ti år. Siden har jeg redet stævner og konkurrencer. Både i spring og dressur på højt niveau. Jeg er altid gået ind for at det grundlæggende og dressuren, skal være i orden før springning.
Da jeg var 15 fik jeg en pony på 4 og tilred den selv fra bunden. Jeg har haft rigtig mange forskellige ponyer igennem årene og min far "hyggeavler" lidt i sin fritid, med DSP ponyer.
Jeg har hjulpet forskellige steder med at tilride og træne heste og ponyer. Jeg fandt hurtigt ud af at det lige var mig! Er pt igang med en 6 års der skal rides op til salg. Den er snart b-pony og dermed færdig.
Jeg faldt så over jeres utrolig smukke hingst, og tænkte det helt sikkert er en spændende udfordring, jeg gerne vil være en del af.

Lyder Jeg som noget I kunne bruge i jeres fritid, med en eller flere ponyer, venter jeg bare på svar fra jer;

mvh.
Maria Andersen
tlf.: 21253990
mail: mariaoglucky@jubii.dk
Line // 19.09.09
lille-lune@hotmail.com // www.lp-foto.dk

Hej :).. I mangler ikke en frisk pige på 14 til at arbejde ude ved jer i weekender og ferier? hjælpe med at ride eller noget? Jeg har redet i 8 år her til okt. rider både dressur og spring, og låner pt. en dejlig pony..
Men søger arbejde da jeg også skal til at tjene lidt penge..
Jeg ser helst i svare på min e-mail :)..
Mvh. Line Pedersen.
// 07.08.09
b_non@hotmail.com //

Hej
Jeg kan se i søger rytter til jeres Armani.
Jeg rider desværre på mit sidste ponyår, og vil derfor ikke kunne starte stævner inden for konkurrence hvis i er interesserede.
Men det er en mulighed at starte udenfor konkurrence, hvilket vil sige man bare ikke modtager evt. præmier.

jeg har redet siden jeg var 3, og de seneste år har det været mere seriøst. Min ene pony Angel fik jeg som 5 årig, hun var ikke redet meget og havde lidt 'adfærdsproblemer' med hensyn til stejle og bukke. Det er ikke et problem mere, og jeg har redet hende til b-pony i spring, bla. vundet MB. I dressur har vi vundet LA1 med mere end 65%

For halvt år siden fik jeg en ny pony på 6, hun brugte slet ikke ryggen korrekt, og slog med hovedet meget kraftigt og havde desuden problemer med at blive børstet uden at bide og sparke. Hun er allerede nu det sødeste på stald, dog stadig lægger hun øre når der skal spændes gjord, under rytter er hun virkelig ved at være fin, og starter allerede c-stævner med flere plac. Hun bruger ryggen korrekt nu, og mangler bare lidt mere rutine, og desuden ryster hun ikke på hovedet mere og har accepteret biddet meget bedre.

Desuden rider jeg en pony for en træner, som jeg rider landsstævner på i MB-MA-SB , og SB er det højeste en pony kan gå i danmark. Vi har bla. vundet vores anden MA. :)

Jeg vil gerne tjene lidt på det, da det jo klart er til jeres fordel. Jeg kan tilbyde virkelig seriøs ridning, på hestens præmisser. jeg har rigtig meget erfaring på dette punkt med at ride ponyer op, har redet utallige ponyer op i spring såvel som dressur, fra kun ryttervant , andre mere rutinerede.

Hvis i kunne være interesserede bedes i henvende jer på min mail, og jeg vil der gerne fortælle mere om mig selv og min ridning.

mvh annemette r nielsen, 30242380
Marianne // 26.05.09
familienlaursen@hotmail.com //

Hej Anita

SÅ fik jeg mig lige forvildet ind på jeres fine hjemmeside :D Sikken nogle fine hypper I har jer :D Men syntes da der skal nogle billeder op af føllene :) Ellers er jeg jo nødt til at komme ud og se dem selv :P
Knus Marianne
kristina // 17.05.09
moon@mygate.dk // ingen

hejsa. ville bare skrive en lille hilsen fra jeres kusine Kristina. sikke et dejligt sted i har, med heste. Jeg er lige kommet af med min hypse, er lidt hårdt, men har ikke tiden til det mere desværre. Nå i må hygge. Knus kristina
Linda H // 08.03.09
//

Zuper Zøde Heste <33
Især Annabel hun blir en fantastisk ridehest :D
qnuzzer
emma // 25.02.09
emma3060aj@yahoo.dk //

flot hjemmeside:D
helt vild smukke heste
kan specielt godt lide armarni:D
har set du har ham til udlåning og salg hva koster han???

knuss
Mathilde // 18.02.09
//

Søde heste <3
Stutteri Damgård V.Børstingvej 6 7800 Skive Tlf: 23657654 el 97547654
Lav din egen hjemmeside med mono.net